Preduzeća TRANS TRADE KOSTIĆ D.O.O. i TTK MASTERCAR D.O.O. se bave međunarodnim transportom vozila.

Naši klijenti su uvoznici i prodavci kako polovnih tako i novih vozila. Bezbedan transport vozila omogućava vozni park koji je homogen i čine ga najnoviji modeli autotransportera marke Mercedes i Iveco, novije generacije koji su raspoloživi 24 časa dnevno.

Sva vozila za transport su osigurana i poseduju potrebne dozvole i sertifikate za rad u međunarodnom transportu.

U mogućnosti smo da odgovorimo na sve vaše zahteve u pogledu destinacije, količine (delimični, puni utovari) i vrste vozila koja se prevozi (transport putničkog vozila, transport teretnog vozila). Korišćenjem sopstvenog voznog parka u mogućnosti smo da bliže pratimo proces rada transporta, što nam omogućuje da zadržimo visok nivo kvaliteta usluge i zadovoljstva klijenata.

Za sve aktivnosti u sektoru međunarodni transport propisane su jasne procedure s ciljem pružanja usluga pouzdanog i bezbednog transporta vozila.

Na svaki vaš zahtev za prevoz vozila reagujemo momentalno, odgovorno i profesionalno, poštujući dogovorene rokove, čineći sve da naši klijenti budu zadovoljni.

Preduzeća Trans Trade Kostić D.O.O. i TTK MasterCar D.O.O. posluju kao specijalizovane kompanije za transport vozila kako u zemlji, tako i u inostranstvu. U našoj floti nalaze se Euro 5 i Euro 6 kamioni koji su raspoloživi 24 sata dnevno. Prevezli smo preko 50.000 vozila uglavnom marke "Škoda" koja su nam prioritet, kao i vozila marke "Porsche", "Mazda" i ostale vrste putničkih automobila.

Odgovorno i profesonalno, poštujući dogovorene rokove, činimo sve da nasi klijenti budu zadovoljni.

Pored transporta Vaših automobila, možemo izvršiti prevoz kamiona, radnih mašina, kombajna i sl. Prednost naše firme je to što su naši kamioni locirani širom Evrope i uvek smo u mogućnosti da na najbrži način izvršimo prevoz vaših automobila.

Posedujemo uređaje za satelitsko praćenje naših kamiona samim tim i vaših automobila koje prevozimo, tako da Vas možemo u svakom trenutku obavestiti o trenutnom položaju Vaših vozila. Slobodni smo da za sebe kažemo da postižemo izvanredne rezultate u oblasti transporta.

MISIJA PREDUZEĆA - Zasniva se na kvalitetu usluge, zadovoljstvu klijenta i konstantnom praćenju novih trendova i tehnologija, što omogućava održavanje konkurentske pozicije na tržištu.

CILJEVI PREDUZEĆA - Jasno su definisani kroz dugoročne i kratkoročne planove, za koje su stvoreni projekti i programi čija će implementacija dovesti do planiranih rezultata.

VIZIJA PREDUZEĆA - Vodeća kompanija u ovom delu Srbije, koja kvalitetnim prevozom zadovoljava potrebe svojih komitenata.